Höga poäng i B- och C-klassen

Andra dagen av Rättviksveckan lider mot sitt slut och vi kan med det kora vinnarna i respektive klass. Totalt 100 spelare, uppdelade i tre klasser som fick njuta skön golf i sensommar värmen.

I A-klassens slagtävling segrade Rättviksspelaren Mats Gudmundsson i hård kamp mot 2:an och 3:an som alla gick de 18 hålen på 68 slag.

I B- och C-klasserna spelades poängbogey och toppgolf. Vinnare där blev till slut Per Abrahamsson från Ängsö Golfklubb och Kerstin Hed från Rättviks Golfklubb vilka fick ihop 46 poäng respektive 42 poäng.

Stort grattis till er!

Vi vill även passa på att påminna om att det fortfarande finns startplatser kvar under veckan.

I övrigt tackar vi samtliga medverkande för i dag ser med tillförsikt fram mot morgondagens drabbning då partävling återigen står på schemat, men denna gång på formen 6+6+6 fyrboll/greensome/foursome.

Resultat A-klassen: 1) Mats Gudmundsson, 68 slag, 2), Ulf Haak. 68 slag, 3) Lennart Dåverstam, 68 slag, 4) Jörgen Nilsson, 70 slag, 5) Patrik Hansson, 70 slag.

Resultat B-klassen; 1) Per Abrahamsson, 46 poäng, 2) Conny Gustavsson, 39 poäng 3) Lars Berg, 39 poäng, 4) Mattias Andersson, 36 poäng 5) Mikael Pellmas, 35 poäng.

Resultat C-klassen; 1) Kerstin Hed, 42 poäng, 2) Andreas Ribbing, 37 poäng 3) Egon Utegård, 36 poäng, 4) Heikki Savolainen, 36 poäng 5) Jonas Ribbing, 32 poäng.