Gunnar, Lelle och Marianne vann sista tävlingen

Sista tävlingen för säsongen har genomförts av klubbens medlemmar över 55 år.
Den spelades som en tre-manna scramble med sex utslag vardera och med 18 deltagande lag torsdag 4 oktober
Segrade gjorde Gunnar Friberg, Lennart ”Lelle” Karlsson och Marianne Lundin.

Alla 54 deltagare, varav 15 kvinnor och en utom tävlan (Lars Grapenson, som å sin sida vann den tävling tolv medlemmar nyligen genomförde under en resa till Skottland) samlades en timme innan start i klubbens restaurang för att äta ärtsoppa och bröd som krägaren Stefan Dahlin bjöd på.
Oldboyssektionens ordförande Ulf Haak informerade om tävlingen och delade ut scorekorten innan det blev ”kanonstart” på alla hålen kl 12.00.
Efter cirka fyra timmar spel i omväxlande höstväder hade alla gjort sitt.
Det tisslades en del om vilket som lag hade vunnit då flera kom in under 70 slag netto och det ryktades en del om ett gäng, som hade cirka 62 slag.
Det dröjde dock till kvällens avslutningsbankett på Hotell Lerdalshöjden innan alla fick veta sanningen.
Ulf Haak höll i prisutdelning och avslöjade att det skiljde 15 slag mellan bästa och sämsta lag och att tolv lag kom under 70 slag netto.
Vinnartrion Gunnar Friberg, Lennart ”Lelle ” Karlsson och Marianne Lundin hyllades som sig bör ljudligt med applåder och förärades även varsin flaska fint rött vin - Amarone.
- Vad härligt. Det här hade man inte väntat sig. Och tänk att få göra det tillsammans med er, sa Lelle Karlsson i sitt tacktal.

Resultat: 1) Lelle Karlsson, Gunnar Friberg och Marianne Lundin, 62,8, 2) Tage Blixt, Åke Angantyr, Yngve Ottosson, 63,8, 3) Lollo Friberg, Christer Gellerstam, Conny Lindquist, 63,9, 4)  Åke Mårs, Johnny Eriksson, Elisabeth Piehl, 65,4, 5) Hans Johansson, Leif Lundin, Kerstin Ahlgren, 66,8, 6) Hans Bloom, Hans Thors, Terttu Lundin 67,8.