Erbjudande för nya Viaplay-kunder

Året har börjat fantastiskt för våra elitspelare och Sverige är just nu uppe i en elva (!) veckor lång segersvit i internationella tävlingssammanhang. De blågula framgångarna är inspirerande och har skapat nyfikenhet i andra länder och inte minst medialt, vilket förstås är både väldigt roligt och välförtjänt.

Flera artiklar och krönikor har framhållit den sammanhållning och teamkänsla som finns hos svenska spelare i amatörlandslag liksom bland nya och etablerade proffs. En känsla skapad av spelarna själva under ledning av skickliga coacher på både dam- och herrsidan.

Det är också något speciellt med det här förhållandevis lilla landet i norr och golfens majors. Tre år i rad har en svensk segrat i någon av golfens största tävlingar. Henrik Stenson i The Open 2016, Anna Nordqvist i Evian Championship 2017 och Pernilla Lindberg i ANA International tidigare i år. Och säsongen har ju bara börjat.

Du som är medlem i en svensk golfklubb ansluten till Svenska Golfförbundet kan nu prova Viaplay Sport fritt under en månad (värde 399 kronor) och följa våra svenska världsstjärnor Henrik Stenson, Alexander Norén, Pernilla Lindberg, Anna Nordqvist och Madelene Sagström med flera i kommande majortävlingar. Närmast sänds US Open för herrar 14– 17 juni och Women’s PGA Championship 28 juni–1 juli.

Erbjudandet är endast giltigt för nya Viaplay-kunder och gäller i en månad från det datum du registrerar dig på Viaplay med hjälp av den personliga kod du hittar längst ner i mejlet. Efter din fria månad löper abonnemanget automatiskt vidare för 399 kronor per månad, men helt utan bindningstid. Vill du avsluta ditt abonnemang kan du göra det när som helst, även under frimånaden.

Sista datum för att registrera sig för erbjudandet är den 30 september 2018. En kod gäller per kund och erbjudandet kan inte kombineras med andra Viaplay-erbjudanden.

För frågor och ytterligare upplysning kring erbjudandet, kontakta Viaplays kundtjänst via erbjudandets webbsida, via telefon på 0771–52 23 00 eller besök kundservice.viaplay.se

Här når du erbjudandet från Viaplay