Rättviks golfklubb

Nyheter

Hela 23 Oldboys & Damer kom till start till tisdagens poängbogey. Med finfina 40 poäng vann Lasse Landstedt före Kent Andersson på 38 poäng. Därefter kom Hans Björklund, Terttu Lundin, Åke Mårs & Ulf Haak på fina resultat runt sina hcp.

Säkert m h t bland annat Älgjaktvecka & lite småruggigt väder, så blev vi bara 10 Oldboys som spelade tisdagens poängbogey!?! Kanske också en viss spelmättnad smugit sig på, efter en lång säsong & vår säsongsavslutnings-scramble?!?

Torsdagen den 27/9 samlades 12 st förväntansfulla RäGK-gubbs på Arlandas SAS-lounge, för att nån timme senare lyfta mot Edinburgh för årets Oldboys Challenge.

För andra året i följd blev Ulf Haak, oldboyskommitténs ordförande, Torsdagsmästare för klubbens medlemmar äldre än 55 år.
På damsidan heter årets Torsdagsmästarinna Inga-Britt Bibbi Andersson.