Blixt och dunder

Så var slutligen den sista bollen slagen. Under lördagen spelades Rättviksveckans sista tävling. 79 par gav sig under lördagsmorgonen ut för att göra upp över 18 hål greensome. De tävlande möttes vädermässigt av en mild och fin förmiddag som under eftermiddagen övergick i blixt och dunder. På grund av åskan fick tävlingen för greensome klassen kortas av med 3 hål, till totalt 15 hål..

Tävlingen spelades i två klasser, varav en mixklass. Där stod till slut Hoforsspelarna Mona och Örjan Nilsson som segrare med -7,6 slag. Den andra klassen vanns av Gabriel Lundquist och Filip Petersson vilka gick på -5,2.

Grattis!!

Rättviksveckan är slut för den här gången och det som återstår är att tacka alla spelare och funktionärer för en fantastisk vecka fylld av golf. Vi hoppas att ni haft det lika trevligt som vi, och att vi ses nästa år igen!

Tack!

Resultat Mixed Greensome: 1) Mona och Örjan Nilsson, 62,4 slag, 2) Kinte och Arne Tholén, 63,2 slag, 3) Anna-Karin Lindström och Niclas Blom, 65,8 slag, 4) Eva Olsson och Lars Larsson, 66,4 slag 5) Terttu och Hans Lundin, 68,6 slag.

Resultat Greensome; 1) Gabriel Lundquist och Filip Petersson, -5,2, 2) Peter Juhlin och Mikael Pellmas, -4,0 slag 3) Anders Klasson och Owe Risberg -4,0 slag, 4) Egon Utegård och Lennart Dåverstam, -3,2 slag 5) Hans Jones och Michael Hägle, -2,8 slag.