Rättviks golfklubb

Här finns informationen om vad som gäller..

Här kan ni ta del av RäGK:s nya värdegrund.

Hög tid att anmäla sig till Rättviksveckan.

Att bli medlem i Rättviks golfklubb är enkelt

Golfhäftet 2018 - Spela greenfee till halva priset!

Nyheter

Det spelades strålande bra golf i Rättviks golfklubbs veckotävling torsdag 16 augusti för medlemmar äldre än 55 år.
Många spelare noterade under banans par och allra bäst gick det för Åke Nalén, som vann på 65 slag netto.

För andra gången på kort tid vann Göran Waldermark dam- och oldboystävlingen för medlemmar i Rättviks golfklubb.
Förra gången gällde det slaggolf och han spelade på sin ”ålder” brutto. På uppföljande segern var det poängbogey och Göran spelade ännu bättre då han noterade höga 40 poäng.

Det blev några nya namn på topplistan när veckotävlingen för medlemmar i Rättviks Golfklubb äldre än 55 år spelades torsdag 9 augusti. Peter Rinaldo vann på 68 slag, ett slag före Anders Kallur.

Vad sägs om två segrar på en golftour inom loppet av fyra dagar?
- Fantastiskt. Det är ju alltid kul att vinna, sa Pontus Nyholm, 20, från Gävle Golfklubb, sedan han vunnit Siljan Open på Rättviks golfbana.
Pontus vann före hemmaklubbens William Nygård, 23, som i gengäld belönades prispengarna avsedda för segraren, 16 000 kronor.