Rättviks golfklubb

Nu har vi ett supererbjudande gällande medlemskap!

Ett historiskt samarbete mellan golfklubbarna runt Siljan

Kolla in vad som är på "G" 2017

Läs tidningen "Golfnyttan" på nätet

Bli vintermedlem i Magnus Golfstudio, läs mer här.

Nyheter

Kära medlemmar och gäster. Vi går mot kallare tider och när som helst är det frost. Observera - har du en tid bokad och det är frost stryks din tid. Tiden flyttas alltså INTE fram. För att vara på den säkra sidan boka en senare tid och ta en titt på väderprognosen.

Fairway förlängs på högra sidan hela vägen fram till green. Det blir en liten svacka men ändå fairway. Sista 20-30 meterna av åsen på högra sidan mot green planas ut och fairway svänger in där. Vattenhindret byggs om och drygt halva fylls igen.

Som golfspelare ansvarar du för att din golfboll inte riskerar att träffa och skada någon. Här är råd och rutiner som leder till säker golf och bra samspel mellan alla som vistas på golfanläggningen.

Säker golf bidrar till att medlemmar och gäster kan känna sig trygga på området och får spela snabbt och säkert på en välskött golfbana.

Ta reda på om du gör rätt när du lagar nedslagsmärken på green Följ länken, filmen är översatt till svenska av Svenska Golfförbundet med tillåtelse av USGA: https://www.youtube.com/watch?v=CWOdfoFL-sc&feature=youtu.be