Rättviks golfklubb

Häng med på jämställdhetsresan vision 50/50

Här finns informationen om vad som gäller..

Här kan ni ta del av RäGK:s nya värdegrund.

Boka Dalhallapaket 2018

Golfhäftet 2018 - Spela greenfee till halva priset!

Snart flyttar flaggan! Bilden tagen 20/4, & nu går det fort.

Med Golfens ledarutbildning steg 1 Praktik – ger vi dig trygghet i ditt första ledarskap för unga golfare upp till 12 år.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till både tränare och ledare på klubben men även till de som hjälper till med träningen såsom föräldrar, äldre juniorer m fl.

Eld och Rök ab letar efter personal från maj till oktober, eventuellt längre till golfrestaurangen i Rättvik.

Är du en glad och trevlig person som tror sig ha service i sig så kanske det är dig vi söker.
Inga krav men plus om du jobbat inom restaurang eller cafe tidigare.

2017 tog styrelsen ett beslut att medverka i Svenska Golfförbundets stora jämnställdhetsprojekt Vision 50/50 med avsikt att bygga en kultur på klubben som stärker gemenskap, tolerans, mångfald och respekt oavsett ålder, kön, funktionsförmåga, etnicitet, religion och sexuell läggning.