Greenfee

Varmt välkommen till Rättviks Golfklubb som gäst! Hos oss tillämpar vi differentierad greenfee dvs ett lägre pris efter kl 14.00. Greenfeeavgiften gäller för hela dag = heldagsgreenfee. Priserna kan variera efter banans kondition och säsong.

Greenfee år 2017 Ordinarie greenfee Dalagreenfee * 9 hål (gäller efter kl 14.00)
Senior 400 kr 300 kr 230 kr
Junior 230 kr 170 kr 130 kr
Pay & Play * 500 kr

För fullständig prislista klicka här

Golf Runt Siljan-häftet: Läs mer här

Greenfeeöverenskommelse
* Dalagreenfee 25 % rabatt, för att kunna erhålla rabatten behöver du vara fullvärdig medlem i en Dalaklubb (rabattengäller ej vid tävling).

Fullvärdiga medlemmar från Leksands GK, Mora GK, Sollerö GK, Tällbergsbyarnas GK och Furudals Bruks GK spelar för 100 kr alla veckan dagar hela säsongen från kl 13.00 (gäller ej vid tävling).

Fullvärdig medlem från Högbo GK spelar fritt en dag (gäller ej vid tävling).

Fullvärdig medlem från Gävle spelar för halv greenfee vardagar (gäller ej vid tävling).

Golfhäftet
Du har rätt att spela en gång till halv greenfee. Erbjudandet gäller på ordinarie greenfee och kan ej kombineras med andra erbjudanden/rabatter. Kortet är personligt och gäller endast för innehavaren. OBS Gäller inte vecka 27-30.

Tävlingsgreenfee
Tävlingsgreenfee är normalt för gästande spelare 200 kr/spelare, vid nationella- och opentävlingar samt Rättviksveckan kan andra avgifter förekomma.

Pay & Play
* Gäller för spelare som saknar medlemskap i en golfklubb. För spel krävs minst en spelare i bollen med hcp 36 eller lägre.

Vi tar emot följande greenfeecheckar:
- Svenska Golfförbundets greenfeecheckar
- Svenska Golfkuponger
- More Golf (SGF)
- Golfpresentkortet (SGF)

Golfvagn
Trehjulingar 50 kr

Reservation för eventuella pris- & datumjusteringar